MOMENTEEL WORDT ER AAN MIJN WEBSITE GEWERKT
NA DE ZOMER IS DEZE WEER UP TO DATE!

Voor info over recente en toekomstige projecten, zie INFO / CV

of laat je emailadres achter bij CONTACT

 

*

1 april 2017

Zaterdagochtend was ik te gast bij radio 1 START, ik vertelde over mijn poëzie, beeldend werk en las drie gedichten voor.
Luister hier het fragment terug.


*

2 februari 2017

Eerste prijs Turing Gedichtenwedstrijd!!
nos.nl/artikel/2156133-turing-gedichtenwedstrijd-gewonnen-door-dorien-de-wit

NOStwitter

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

*

29 januari 2017turingbundel2016KLEIN

Twee gedichten van mij zijn geselecteerd voor de Top 100 van de Turing Gedichtenwedstrijd. In de uitzending van Met Het Oog Op Morgen op 24 januari werd mijn gedicht ‘Legenda’ voorgelezen door presentator Coen Verbraak en Dichter des Vaderlands Anne Vegter. Je kunt het fragment hier terugluisteren.

Beide gedichten verschijnen in de bloemlezing met de 100 beste gedichten ‘Toch, nachtegaal, zing voort!’, binnenkort verkrijgbaar bij de boekhandel!

 


*

28 januari 2017

Tijdens de poëzieweek publiceert De Optimist (digitaal cultureel magazine) twee gedichten van mij: ‘koelkastnotitie voor de uitslaper’ en ‘het spel’. Klik hier om ze te lezen.


*

2 januari 2017

De komende maanden wordt deze website vernieuwd, ververst en opgefrist. Gereed: voorjaar 2017!

 

*

12 oktober 2016

Mijn schetsontwerp voor de audiowandeling tijd is een afstand werd door de jury geselecteerd om uitgevoerd te worden. De audiowandeling zal deel uitmaken van een nieuwe kunstroute in de Waalsprong bij Nijmegen.  In het voorjaar van 2017 is deze gereed.

Klik hier om mijn ontwerp te bekijken. Voor meer informatie over de kunstroute en planning, kijk op langsdewaalnijmegen.nl.

 

NIEUWSDemo_3BWkleintekst